Gastenboek

Commentaren: 8
 • #8

  Kelsey (zondag, 10 december 2023 14:59)

  Op 3 december weer sinterklaas gevierd, de kinderen vonden het geweldig. 2 leuke spontane pietjes en een lieve sint. Volgend jaar weer!

 • #7

  Manisha Leurs (vrijdag, 25 november 2022 19:04)

  Gister vanuit Dexter en Benji: Oh oh wat een spannende dag 19 november 2022. Eerst werden we wakker en kwamen we er achter dat tekenpiet geweest was en die had zomaar op de deur getekend. Tekenpiet had heerlijke pepernoten achter gelaten �. Maar veel tijd hadden wij niet want we moesten ons klaar maken om naar opa en oma Leurs te gaan om de intocht mee te maken en misschien wel een glimp op te vangen van sinterklaas in het echt. We hebben toen een handje kunnen geven aan sinterklaas en Dexter is zelfs op de foto geweest. Al snel moest Sint weer door dus wij gingen ook weer lekker naar opa en oma. Terwijl we lekker aan het spelen waren werd er ineens verteld dat er net gebeld was en dat er hoog bezoek werd verwacht. Wie zou dat toch zijn? We moesten snel het speelgoed opruimen en oh oh wat kwam er toen ineens aangelopen? Zie ik dat nou goed? Snel zingen voor sinterklaas maar we waren eigenlijk een beetje te zenuwachtig om te zingen. Ook ging het bijna mis, sinterklaas kon helemaal niet naar binnen met de staf! Oh oh wat spannend was dat zeg! Gelukkig met wat wrikken en hulp van de pieten kon sint toch naar binnen. Snel werden er verschillende keuzes stoelen aangeboden zodat sint kon zitten. Al snel werd dexters naam genoemd maar poh op de foto gaan was toch wel even wat anders als op schoot gaan zitten. Eerst even afkijken bij mijn kleine broertje hoor. Benji kreeg zelfs de mijter even op. En echt waar! Sint is niet kaal onder die mijter! Daarna durfde Dexter ook en kon mooi vertellen over school en over de slaapkamers die verwisseld waren. Sint wist al goed dat hij in groep 2 zat. En van benji wist hij goed dat benji zingend wakker werd. (Wel met hulp van de pieten hoor!) Ook de volwassenen waren verwend met een rijmpje en mochten dicht bij sint zitten en sommige zelfs nog op schoot. Wat is die sint toch nog sterk ! We hebben er van genoten en hopen sint goed te kunnen verwennen met onze mooie tekeningen in de schoenen.

 • #6

  Manisha Leurs (zondag, 20 november 2022 16:26)

  Om 16:30 werd er op de deur geklopt, daar kwam sinterklaas met zijn 2 pieten. Ze werden zingend ontvangen en de sint ging in de grote stoel zitten om de kinderen 1 voor 1 bij zich te roepen. Zowel voor de kinderen als voor de volwassen werden er leuke verhaaltjes verteld. Er werd voor een ieder lang genoeg de tijd genomen. De sint en pieten brachten een gezellige sfeer met zich mee en het was een gezellige en geslaagde middag.

  Voor herhaling vatbaar.

 • #5

  henry burgraaf (maandag, 16 december 2019 10:41)

  Jullie zijn op 5 december bij kennissen van mij geweest op Hippolytushoef zij waren erg verrast en vonden het geweldig je had het erg leuk gedaan
  Dank je wel vrienden . ja hij was emotioneel vertelde zijn zoon Stefan.
  ik kom al ruim 20 jaar bij hun zijn fantastische mensen had graag om een hoekje meegekeken

 • #4

  Caroline de Haas (vrijdag, 18 januari 2019)

  Vanavond zijn Sint en de Zwarte pieten bij ons geweest. Wat was het leuk! De Kinderen genoten en wij genoten mee.

 • #3

  Carla Lamfus (vrijdag, 18 januari 2019 18:12)

  Vandaag 26 november, zijn bij sportvereniging OKK aan de Marsdiepstraat 3 Pieten en Sinterklaas langs geweest. Het was super leuk! Ik wil hartelijk bedanken voor de bijdragen aan ons Sinterklaasfeest. Het werd gehouden in de sportzaal, wat een paar regeltjes met zich meebracht. De Pieten gingen hier heel goed mee om en waren heerlijk enthousiast. Ook waren ze goed met de kinderen. en gingen ze leuk en verstandig met de toestellen om Mede dankzij het bezoek van jullie Sint en Pieten hebben wij een geslaagd sportief feest gehad. Bedankt Groeten Carla Lamfus, Gymleider OKK

 • #2

  Tamara den Ouden Hoekstra (vrijdag, 18 januari 2019 17:59)

  Beste allemaal
  Vandaag kwam Sint met z'n Pieten op huisbezoek bij ons. Totaal onverwachts voor mijn jongste zoon Constantijn. Die schrok zich een hoedje. Maar ik wilde even de complimenten geven aan de Sint en de Pieten die er waren. Ze deden het super leuken met zo veel zo dat de kamer gezellig druk was. Ze namen de tijd voor allebei de kids. En hoewel de oudste Valentijn niet meer gelooft zat hij toch lekker te kletsen met Sinterklaas. en zelfs mijn broertje mocht bij Sinterklaas komen, dat vond ik ook erg sportief! We hebben genoten, en als de jongste nog steeds "geloofd" dan weet ik waar ik moet zijn! Nogmaals bedankt voor het geweldige bezoek.

 • #1

  Carroline beckman-lunter (vrijdag, 18 januari 2019 17:25)

  Bedankt voor jullie bezoek